Az easyTRACK teljes körűen alkalmas a hazai e-útdíj fizetéshez

Rendszerünkkel nem csak elkerülheti az e-útdíj büntetéseket, de a sofőr behatásától mentes eszköz működésével megakadályozhatja a szabálysértések általi károk kialakulását.

ajánlatkérés

Mely típusú gépjárművekre szükséges e-útdíjat fizetni?

Az e-útdíj fizetési kötelezettség a 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó tehergépjárművekre vonatkozik. A megtett úttal arányos díj mértéke függ a használt úttípustól (autópálya, autóút vagy főút), a gépjármű kategóriájától (J2, J3, J4) és környezetvédelmi besorolásától is.

Az úthasználat bruttó díja

KategóriaJ2 kategóriaJ3 kategóriaJ4 kategória
ÚtkategóriaGyorsforg.  útFőútGyorsforg. útFőútGyorsforg.  útFőút
Környezetvédelmi
osztály
A ≥ EURO III 44,54 18,95 62,49 32,80 91,04 56,78
B = EURO II 52,40 22,29 73,52 38,59 113,80 70,98
C EURO I 60,26 25,63 84,55 44,38 136,56 85,18

Az úthasználat díja az általános forgalmi adót is magába foglaló bruttó díj (Ft/km)
Érvényes 2015. január 1-től.

A 3,5 tonna legnagyobb megengedett össztömeg feletti járművek és járműszerelvények kategóriákba sorolása tengelyszám alapján történik: a J2-be a kéttengelyes, a J3-ba a háromtengelyes, míg a J4 kategóriába a négy (vagy több) tengellyel rendelkező járművek tartoznak.

easytrack-eutdij-ikonok.jpg

Hogyan kerülheti el az E-útdíjjal kapcsolatos büntetéseket?

A T.E.L.L. Rendszerszolgáltatások Kft. az elsők között kötött szerződést az Állami Autópálya Kezelő Zrt.-vel, mely értelmében hivatalos felhatalmazást nyertünk, hogy az E-útdíj bevallási rendszerben (HU-GO) az easyTRACK szolgáltatást igénybevevő ügyfeleink részére bevallási közreműködői tevékenységet lássunk el.

Az általunk forgalmazott easyTRACK készülék teljes körűen alkalmas a hazai e-útdíj fizetéshez szükséges adatszolgáltatásra vonatkozó követelmények teljesítésére. Ez által időt takarít meg és kényelmesen tehet eleget útdíj-fizetési kötelezettségének. E mellett más, nyomkövető szolgáltatásokat is igénybe vehet, mellyel növelheti versenyelőnyét a konkurenciával szemben.

Ha Ön az e-útdíj rendszeréhez az easyTRACK flottakezelő szolgáltatásával csatlakozik, elkerülheti az esetleges büntetéseket, így vállalkozásának költséghatékonyságát növelheti.

Flottakezelő GPS szolgáltatásunkkal az e-útdíj fizetése kevesebb rizikófaktorral dolgozik: Fedélzeti eszköz segítségével egyszerűbben, kényelmesebben végezhető a bevallás, illetve az útdíj-fizetés, de így is oda kell figyelni néhány fontos dologra. A fedélzeti eszköz segítségével történő útdíj-fizetésnél már az utazás előtt érdemes ellenőrizni, hogy a fedélzeti eszköz hozzá van-e rendelve az adott járműhöz és a folyószámlán rendelkezésre áll az uthasználathoz szükséges egyenleg.

Könnyítse meg járművének ellenőrzését!

Flottakezelő GPS szolgáltatásunkkal folyamatos visszajelzést kap üzemben lévő járművéről, így Ön időt és energiát takaríthat meg.
Általános információk a telepítésre kerülő rendszerről:

zárt rendszerű, sofőr behatásától mentes szolgáltatás
duplikált nyomvonal ellenőrzés az OBU azonosítók kiadása előtt
folyamatos ügyféloldali ellenőrzés
fixen telepített, biztos, stabil működés
gyorsan telepíthető
3 év gyártói garanciát kínálunk a termék működésére (3 év hűségvállalás esetén)
az új előfizetők részére kedvezményes havidíjat ajánlunk, akár 0 Ft-os eszközár mellett
igény esetén, egy összegben történő kifizetésnél kedvezményt biztosítunk, így havi díjat sem kell fizetnie

Támogatás

8-17 h

Az easyTRACK technikai támogatás munkanapokon áll ügyfeleink rendelkezésére.

easytrack@tell.hu
06 52 530-130 /4. mellék
06 30 630-4142

Ajánlatkérés

Miután kollégánk megkapta árajánlat kérését, feldolgozza azt és a következő munkanapon elküldi ajánlatunkat. Az árajánlat kérés semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Ők is minket választottak!

Ajánlatkérés

Miután kollégánk megkapta árajánlat kérését, feldolgozza azt és a következő munkanapon elküldi ajánlatunkat. Az árajánlat kérés semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Elfelejtett jelszó

Kérem adja meg felhasználónevét és email címét, ezután kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot.